Despre noi

Firma noastra

Suntem încântati să vă prezintam compania noastră, cu o experiență impresionantă de 27 de ani în distributia de produse destinate unui spectru larg de activitati, de la feronerie la constructii si industrie.. De-a lungul acestor ani, ne-am dezvoltat ca un jucător de încredere în aceste domenii, oferind produse și servicii de înaltă calitate pentru clienții noștri.

La ROCAST, suntem dedicați să aducem inovație și excelență în toate proiectele noastre. Indiferent dacă sunteți un profesionist cu experiență sau un amator pasionat, un constructor sau un specialist din industrie, avem expertiza și resursele necesare pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

Iată de ce suntem partenerul ideal !

1.     Experiență și cunoștințe: Cu 27 de ani de experiență, am acumulat o înțelegere profundă a nevoilor și cerințelor clienților. Am participat la numeroase proiecte, de la proiecte de construcții rezidențiale și comerciale până la proiecte de reamenajare și modernizare. Această vastă experiență ne permite să oferim soluții eficiente și personalizate pentru fiecare proiect.

2.     Gama completă de produse: Avem o selecție largă de produse care acoperă toate nevoile de la simple construcții pana la industrie. De la organe de asamblare, sisteme de fixare , scule și echipamente profesionale, până la soluții tehnologice și echipamente specializate, suntem capabili să furnizăm tot ceea ce este necesar pentru a duce la bun sfârșit proiectele dumneavoastră.

3.     Calitate și fiabilitate: Suntem dedicați furnizării de produse și servicii de cea mai înaltă calitate. Lucrăm cu producători și furnizori de încredere, care respectă standardele ridicate de calitate și durabilitate. Aceasta garantează că produsele noastre sunt fiabile și rezistente în timp.

4.     Soluții personalizate: Înțelegem că fiecare proiect are nevoi unice. De aceea, oferim soluții personalizate și consiliere specializată pentru a vă ajuta să obțineți rezultatele dorite. Echipa noastră de experți vă va ghida prin întregul proces, oferindu-vă suport tehnic și sfaturi practice.

5.     Relații de lungă durată: Ne străduim să construim relații solide și de lungă durată cu clienții noștri. Suntem aici să fim partenerul dumneavoastră de încredere, oferindu-vă suport pe termen lung și soluții.

Echipa noastra

Distributie Nationala 100%

Reteaua noastra cuprinde peste 65 de agenti.

Rocast Ecommerce - Produse Catalog (in curand) 

Ce vei putea face cu contul tau ROCAST ?

Poți urmări statusul unei comenzi 

Poți vizualiza și descarca Pro-Forma si facturile tale 

Poti creea adrese multiple de facturare sau livrare .

Poți seta alerte pentru stocuri indisponibile si astfel vei fi primul care afla daca s-a restocat articolul 

Poti creea liste cu produsele favorite  

Poti iniția returul produselor direct din contul tau. 

in curand lansam serviciul B2B pentru partenrii nostri ! 

Nou -  Site ROCAST  ! 

Salut! Suntem încântati să vă prezintem serviciul nostru nou, care a fost creat special pentru a vă oferi o experiență unică și îmbunătățită în ceea ce privește nevoile și dorințele dumneavoastră.
Rocast Center  este un serviciu revoluționar care a fost conceput pentru a vă oferi o gamă largă de beneficii și facilități într-un singur loc convenabil. Indiferent de ceea ce căutați - de la produse și servicii de înaltă calitate, până la suport personalizat și oferte exclusive - suntem aici pentru a vă satisface toate cerințele.

Cu Rocast Center, vă veți bucura de:

1. Produse și servicii de top: Vă punem la dispoziție o selecție vastă de produse și servicii de cea mai înaltă calitate. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui produs nou, a unei experiențe de neuitat sau a unei soluții personalizate, suntem aici pentru a vă oferi tot ce aveți nevoie.

2. Suport și asistență dedicată: Echipa noastră de specialiști pregătiți este întotdeauna la un apel distanță pentru a vă ajuta cu orice întrebare sau solicitare aveți. Vom asigura că veți primi un răspuns rapid și eficient, astfel încât să vă puteți bucura de serviciul nostru fără griji.

3. Oferte exclusive: Pentru clienții noștri fideli, vom oferi acces la oferte și promoții exclusive. Veți avea ocazia să beneficiați de reduceri speciale, cadouri surpriză și avantaje personalizate, în semn de mulțumire pentru alegerea dumneavoastră de a fi alături de noi.
4. Experiență utilizator îmbunătățită: Am creat o interfață intuitivă și prietenoasă care vă va permite să vă bucurați de serviciul nostru într-un mod simplu și plăcut. Indiferent dacă utilizați platforma noastră pe desktop sau pe dispozitive mobile, vă asigurăm că veți avea o experiență fluidă și convenabilă.
5. Personalizare: Înțelegem că fiecare client este unic, așa că am conceput Rocast Center pentru a putea fi adaptat nevoilor și preferințelor dumneavoastră individuale. Veți avea posibilitatea să personalizați setările, să alegeți opțiuni și să obțineți sugestii personalizate pentru a vă îmbunătăți experiența.


                     Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune servicii.