Stoc epuizat Compara Vizualizare rapida + Adauga in cos Mai multe detalii Surub M6 x 70, cap cilindric crestat, nailon, DIN 84, 20 buc./cutie favorite_border Adauga la lista de Produse favorite "Surub M6 x 70, cap cilindric crestat, nailon, DIN 84, 20 buc./cutie" × Selecteaza lista de Produse favorite in care doresti sa adaugi acest produs Nu exista nicio lista de Produse favorite. Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Creeaza o lista noua de Produse favorite Lista noua de Produse favorite Salveaza Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Produsul a fost adaugat in Lista Produsele tale favorite. Sterge Produsul a fost sters cu succes din Lista Produsele tale favorite. Brands: Rocast 42,47 lei
Stoc epuizat Compara Vizualizare rapida + Adauga in cos Mai multe detalii Surub M5 x 55, cap cilindric crestat, otel gr. 4.8, zincat, DIN 84, 500 buc./cutie favorite_border Adauga la lista de Produse favorite "Surub M5 x 55, cap cilindric crestat, otel gr. 4.8, zincat, DIN 84, 500 buc./cutie" × Selecteaza lista de Produse favorite in care doresti sa adaugi acest produs Nu exista nicio lista de Produse favorite. Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Creeaza o lista noua de Produse favorite Lista noua de Produse favorite Salveaza Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Produsul a fost adaugat in Lista Produsele tale favorite. Sterge Produsul a fost sters cu succes din Lista Produsele tale favorite. Brands: Rocast 208,25 lei
Compara Vizualizare rapida + Adauga in cos Mai multe detalii Surub M8 x 16, cap cilindric crestat, otel gr. 4.8 zincat, DIN 84, 20 buc./cutie favorite_border Adauga la lista de Produse favorite "Surub M8 x 16, cap cilindric crestat, otel gr. 4.8 zincat, DIN 84, 20 buc./cutie" × Selecteaza lista de Produse favorite in care doresti sa adaugi acest produs Nu exista nicio lista de Produse favorite. Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Creeaza o lista noua de Produse favorite Lista noua de Produse favorite Salveaza Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Produsul a fost adaugat in Lista Produsele tale favorite. Sterge Produsul a fost sters cu succes din Lista Produsele tale favorite. Brands: Rocast 8,05 lei
Stoc epuizat Compara Vizualizare rapida + Adauga in cos Mai multe detalii Surub M4 x 20, cap cilindric crestat, nailon, DIN 84, 200 buc./cutie favorite_border Adauga la lista de Produse favorite "Surub M4 x 20, cap cilindric crestat, nailon, DIN 84, 200 buc./cutie" × Selecteaza lista de Produse favorite in care doresti sa adaugi acest produs Nu exista nicio lista de Produse favorite. Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Creeaza o lista noua de Produse favorite Lista noua de Produse favorite Salveaza Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Produsul a fost adaugat in Lista Produsele tale favorite. Sterge Produsul a fost sters cu succes din Lista Produsele tale favorite. Brands: Rocast 113,40 lei
Compara Vizualizare rapida + Adauga in cos Mai multe detalii Surub M2.5 x 16, cap cilindric crestat, otel gr. 4.8, zincat, DIN 84, 1000 buc./cutie favorite_border Adauga la lista de Produse favorite "Surub M2.5 x 16, cap cilindric crestat, otel gr. 4.8, zincat, DIN 84, 1000 buc./cutie" × Selecteaza lista de Produse favorite in care doresti sa adaugi acest produs Nu exista nicio lista de Produse favorite. Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Creeaza o lista noua de Produse favorite Lista noua de Produse favorite Salveaza Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Produsul a fost adaugat in Lista Produsele tale favorite. Sterge Produsul a fost sters cu succes din Lista Produsele tale favorite. Brands: Rocast 55,88 lei
Stoc epuizat Compara Vizualizare rapida + Adauga in cos Mai multe detalii Surub M2.5 x 12, cap cilindric crestat, otel gr. 4.8 zincat, DIN 84, 1000 buc./cutie favorite_border Adauga la lista de Produse favorite "Surub M2.5 x 12, cap cilindric crestat, otel gr. 4.8 zincat, DIN 84, 1000 buc./cutie" × Selecteaza lista de Produse favorite in care doresti sa adaugi acest produs Nu exista nicio lista de Produse favorite. Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Creeaza o lista noua de Produse favorite Lista noua de Produse favorite Salveaza Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Produsul a fost adaugat in Lista Produsele tale favorite. Sterge Produsul a fost sters cu succes din Lista Produsele tale favorite. Brands: Rocast 57,15 lei
Compara Vizualizare rapida + Adauga in cos Mai multe detalii Surub M8 x 20, cap cilindric crestat, otel gr. 4.8 zincat, DIN 84, 100 buc./cutie favorite_border Adauga la lista de Produse favorite "Surub M8 x 20, cap cilindric crestat, otel gr. 4.8 zincat, DIN 84, 100 buc./cutie" × Selecteaza lista de Produse favorite in care doresti sa adaugi acest produs Nu exista nicio lista de Produse favorite. Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Creeaza o lista noua de Produse favorite Lista noua de Produse favorite Salveaza Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Produsul a fost adaugat in Lista Produsele tale favorite. Sterge Produsul a fost sters cu succes din Lista Produsele tale favorite. Brands: Rocast 34,22 lei
Compara Vizualizare rapida + Adauga in cos Mai multe detalii Surub M6 x 60, cap cilindric crestat, alama, DIN 84, 20 buc./cutie favorite_border Adauga la lista de Produse favorite "Surub M6 x 60, cap cilindric crestat, alama, DIN 84, 20 buc./cutie" × Selecteaza lista de Produse favorite in care doresti sa adaugi acest produs Nu exista nicio lista de Produse favorite. Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Creeaza o lista noua de Produse favorite Lista noua de Produse favorite Salveaza Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Produsul a fost adaugat in Lista Produsele tale favorite. Sterge Produsul a fost sters cu succes din Lista Produsele tale favorite. Brands: Rocast 158,46 lei
Compara Vizualizare rapida + Adauga in cos Mai multe detalii Surub M2 x 10, cap cilindric crestat, alama, DIN 84, 1000 buc./cutie favorite_border Adauga la lista de Produse favorite "Surub M2 x 10, cap cilindric crestat, alama, DIN 84, 1000 buc./cutie" × Selecteaza lista de Produse favorite in care doresti sa adaugi acest produs Nu exista nicio lista de Produse favorite. Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Creeaza o lista noua de Produse favorite Lista noua de Produse favorite Salveaza Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Produsul a fost adaugat in Lista Produsele tale favorite. Sterge Produsul a fost sters cu succes din Lista Produsele tale favorite. Brands: Rocast 520,64 lei
Stoc epuizat Compara Vizualizare rapida + Adauga in cos Mai multe detalii Surub M2.5 x 6, cap cilindric crestat, alama, DIN 84, 1000 buc./cutie favorite_border Adauga la lista de Produse favorite "Surub M2.5 x 6, cap cilindric crestat, alama, DIN 84, 1000 buc./cutie" × Selecteaza lista de Produse favorite in care doresti sa adaugi acest produs Nu exista nicio lista de Produse favorite. Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Creeaza o lista noua de Produse favorite Lista noua de Produse favorite Salveaza Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Produsul a fost adaugat in Lista Produsele tale favorite. Sterge Produsul a fost sters cu succes din Lista Produsele tale favorite. Brands: Rocast 411,44 lei
Compara Vizualizare rapida + Adauga in cos Mai multe detalii Surub M8 x 70, cap cilindric crestat, otel gr. 4.8 zincat, DIN 84, 100 buc./cutie favorite_border Adauga la lista de Produse favorite "Surub M8 x 70, cap cilindric crestat, otel gr. 4.8 zincat, DIN 84, 100 buc./cutie" × Selecteaza lista de Produse favorite in care doresti sa adaugi acest produs Nu exista nicio lista de Produse favorite. Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Creeaza o lista noua de Produse favorite Lista noua de Produse favorite Salveaza Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Produsul a fost adaugat in Lista Produsele tale favorite. Sterge Produsul a fost sters cu succes din Lista Produsele tale favorite. Brands: Rocast 108,26 lei
Compara Vizualizare rapida + Adauga in cos Mai multe detalii Surub M2 x 8, cap cilindric crestat, alama, DIN 84, 200 buc./cutie favorite_border Adauga la lista de Produse favorite "Surub M2 x 8, cap cilindric crestat, alama, DIN 84, 200 buc./cutie" × Selecteaza lista de Produse favorite in care doresti sa adaugi acest produs Nu exista nicio lista de Produse favorite. Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Creeaza o lista noua de Produse favorite Lista noua de Produse favorite Salveaza Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Produsul a fost adaugat in Lista Produsele tale favorite. Sterge Produsul a fost sters cu succes din Lista Produsele tale favorite. Brands: Rocast 135,36 lei
Compara Vizualizare rapida + Adauga in cos Mai multe detalii Surub M6 x 8, cap cilindric crestat, otel gr. 4.8 zincat, DIN 84, 250 buc./cutie favorite_border Adauga la lista de Produse favorite "Surub M6 x 8, cap cilindric crestat, otel gr. 4.8 zincat, DIN 84, 250 buc./cutie" × Selecteaza lista de Produse favorite in care doresti sa adaugi acest produs Nu exista nicio lista de Produse favorite. Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Creeaza o lista noua de Produse favorite Lista noua de Produse favorite Salveaza Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Produsul a fost adaugat in Lista Produsele tale favorite. Sterge Produsul a fost sters cu succes din Lista Produsele tale favorite. Brands: Rocast 33,65 lei
Compara Vizualizare rapida + Adauga in cos Mai multe detalii Surub M6 x 35, cap cilindric crestat, nailon, DIN 84, 50 buc./cutie favorite_border Adauga la lista de Produse favorite "Surub M6 x 35, cap cilindric crestat, nailon, DIN 84, 50 buc./cutie" × Selecteaza lista de Produse favorite in care doresti sa adaugi acest produs Nu exista nicio lista de Produse favorite. Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Creeaza o lista noua de Produse favorite Lista noua de Produse favorite Salveaza Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Produsul a fost adaugat in Lista Produsele tale favorite. Sterge Produsul a fost sters cu succes din Lista Produsele tale favorite. Brands: Rocast 72,00 lei
Stoc epuizat Compara Vizualizare rapida + Adauga in cos Mai multe detalii Surub M8 x 35, cap cilindric crestat, alama, DIN 84, 100 buc./cutie favorite_border Adauga la lista de Produse favorite "Surub M8 x 35, cap cilindric crestat, alama, DIN 84, 100 buc./cutie" × Selecteaza lista de Produse favorite in care doresti sa adaugi acest produs Nu exista nicio lista de Produse favorite. Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Creeaza o lista noua de Produse favorite Lista noua de Produse favorite Salveaza Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Produsul a fost adaugat in Lista Produsele tale favorite. Sterge Produsul a fost sters cu succes din Lista Produsele tale favorite. Brands: Rocast 384,32 lei
Compara Vizualizare rapida + Adauga in cos Mai multe detalii Surub M5 x 50, cap cilindric crestat, alama, DIN 84, 100 buc./cutie favorite_border Adauga la lista de Produse favorite "Surub M5 x 50, cap cilindric crestat, alama, DIN 84, 100 buc./cutie" × Selecteaza lista de Produse favorite in care doresti sa adaugi acest produs Nu exista nicio lista de Produse favorite. Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Creeaza o lista noua de Produse favorite Lista noua de Produse favorite Salveaza Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Produsul a fost adaugat in Lista Produsele tale favorite. Sterge Produsul a fost sters cu succes din Lista Produsele tale favorite. Brands: Rocast 312,00 lei
Compara Vizualizare rapida + Adauga in cos Mai multe detalii Surub M6 x 45, cap cilindric crestat, otel gr. 4.8 zincat, DIN 84, 250 buc./cutie favorite_border Adauga la lista de Produse favorite "Surub M6 x 45, cap cilindric crestat, otel gr. 4.8 zincat, DIN 84, 250 buc./cutie" × Selecteaza lista de Produse favorite in care doresti sa adaugi acest produs Nu exista nicio lista de Produse favorite. Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Creeaza o lista noua de Produse favorite Lista noua de Produse favorite Salveaza Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Produsul a fost adaugat in Lista Produsele tale favorite. Sterge Produsul a fost sters cu succes din Lista Produsele tale favorite. 62,86 lei
Compara Vizualizare rapida + Adauga in cos Mai multe detalii Surub M6 x 55, cap cilindric crestat, otel gr. 4.8 zincat, DIN 84, 50 buc./cutie favorite_border Adauga la lista de Produse favorite "Surub M6 x 55, cap cilindric crestat, otel gr. 4.8 zincat, DIN 84, 50 buc./cutie" × Selecteaza lista de Produse favorite in care doresti sa adaugi acest produs Nu exista nicio lista de Produse favorite. Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Creeaza o lista noua de Produse favorite Lista noua de Produse favorite Salveaza Produs adaugat cu succes in Lista Produse favorite. Vezi Listele mele favorite Produsul a fost adaugat in Lista Produsele tale favorite. Sterge Produsul a fost sters cu succes din Lista Produsele tale favorite. 27,81 lei